Program

Program Dreamhaven to koktajl złożony z larpów, warsztatów i wydarzeń integracyjnych. Każdy, kogo kręci larpowanie znajdzie w nim coś dla siebie. Innowacje, premiery, nagrodzone na festiwalach scenariusze twórców polskich oraz zagranicznych, gry terenowe, jeepy - od "umierania w zimnej wodzie" po heroiczne zabijanie smoków. Rzecz jasna, nie zabraknie również warsztatów i gier zaprojektowanych po to, byście mogli lepiej poznać współgraczy.

Harmonogram Festiwalu

Sobota
1.07
Niedziela
2.07
Poniedziałek
3.07
Wtorek
4.07
Środa
5.07
Czwartek
6.07
Piątek
7.07
Sobota
8.07
Niedziela
9.07

 11:00  3 h
Hardkon 2009

 14:00  30 min do 1 h
Festiwal kolorów

 15:00  2 h
Otwarcie

 16:00  ~20 h
Ostatnie Wakacje

 17:00  1,5 h
Warsztaty Improwizacji

 18:30  1 do 1,5 h
Whose Line Is It Anyway

 20:00  5 h
Impreza powitalna


 12:00  2 x 4 h
Warsztaty rysunkowe

 12:00  3x2 h
Very Nano Love Larp Gay Games

 13:00  6 h
Wszystko dla N

 15:00  Codziennie, 15 m - 1 h
Medytacja Vipassana

 16:00  8 h
D8


 10:00  14 h
D8


 11:00  5 h
On go spoliczkował

 12:00  3x2 h
Very Nano Love Larp Gay Games

 12:00  6 h
S.W.A.P. - Swojska Wymianka Akcesoriów Przydatnych

 13:00  2-3 h
Warsztaty komunikacji i improwizacji

 14:00  3 h
Póki mówisz, nikomu nie stanie się krzywda

 15:00  Codziennie, 15 m - 1 h
Medytacja Vipassana

 16:00  ~4 h
And I must scream

 16:00  do 5 h
San Escobar: droga do raju

 16:00  ~20 h
Ostatnie Wakacje

 20:00  5 h
Impreza


 11:00  2,5 h
Warsztaty „Praca z głosem”

 12:00  3h h
Turniej Munchkina

 12:00  3x2 h
Very Nano Love Larp Gay Games

 14:00  6 h
Wszystkie Ziemie Zamieszkane

 14:00  3 h
Sokrates: Warszawka Edition

 14:00  Codziennie, 15 m - 1 h
Medytacja Vipassana

 16:00  4 h
8 minut

 16:00  ~20 h
Ostatnie Wakacje

 18:00  0,5 + h
#Feminizm- czyli dlaczego feminizm nie gryzie

 20:00  4 h
Bal na Kociej

 21:00  ok. 2 h
Wieczorek Poetycki


 12:00  4 h
Stairway to Heaven - warsztaty

 19:00  6 h
Stairway to Heaven


 10:00  14 h
Stairway to Heaven


 11:00  2 x 4 h
Warsztaty rysunkowe

 11:00  2,5 h
Warsztaty „Praca z głosem”

 11:00  6 h
Wszystko dla N

 13:00  1,5 +- 0,5 h
Warsztaty haftu

 13:00  4 h
Beat City

 16:00  ~20 h
Ostatnie Wakacje

 17:00  Codziennie, 15 m - 1 h
Medytacja Vipassana

 18:00  2 h
Zamknięcie Festiwalu

 20:00  5 h
Impreza pożegnalna


 12:00  0,5 + h
Wyjazd

Punkty programu